Påbygg til generell studiekompetanse

Studiet passer for de som ønsker generell studiekompetanse for å kunne søke høyere utdanning på universitet eller høgskole.

Skoleplass og hybel er kostnadsfritt. Alle måltider er inkludert (uavhengig om du bor på skolen eller ikke)

Et spennende år

Vg3 Påbygg er et teoretisk skoleår som krever at man er fokusert og bruker mye tid på skolearbeid. Dersom du likte og mestret fellesfagene på Vg1 og Vg2 har du gode forutsetninger for å lykkes.
Vi har gode fasiliteter i klasserommet, noe som gir rom for et variert spekter av læringsaktiviteter. Vi er opptatt av å skape trygge omgivelser hvor det er lov å prøve og feile. Målet er å finne de arbeidsformene som fungerer best for den enkelte eleven. Kanskje får du også et nytt blikk på skole og opplæring?
Er du ungdom og har rett til omvalg kan du ta fellesfagene på nytt. Du kan ellers ikke ta opp igjen fag for å forbedre karakter ved Krokeide VGS.
Ønsker du å forbedre karakterer må du gjøre det som privatist, og vi anbefaler at du tar kontakt med Opplæringskontoret i hjemfylket ditt for mer informasjon.
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt:
Birgit Ness
Birgit Ness
Birgit Ness
Avdelingsleder Salg, service og reiseliv/ IM/ Påbygg
Krokeide videregående skole
telefon
epost

Kontakt oss

Skolerute

Last ned skolerute for 2022-2023

Kort beskrivelse

Timefordeling

Fellesfag:

  • Historie (5 skoletimer i uken)
  • Kroppsøving (2 skoletimer i uken)
  • Matematikk 2P-Y (praktisk) (5 skoletimer i uken)
  • Naturfag (3 skoletimer i uken)
  • Norsk (10 skoletimer i uken)

Fellesfag:

  • Psykologi 1
  • Sosialkunnskap
  • R1-matte

Passer for

Har du lærevansker eller fysiske/psykiske utfordringer, som gjør at du trenger ekstra oppfølging for å fullføre skolegangen din? Da kan Krokeide videregående skole være det rette for deg!

Påbygg er for deg som har bestått alle fag på Vg1 og Vg2 på et yrkesfaglig utdanningsløp eller har tatt fagbrev tidligere og som nå ønsker generell studiekompetanse. Dette gir muligheten til viderestudier på høgskole og universitet.

Besøk oss på åpen dag

Få informasjon om tilbudet vårt og en omvisning på skolen. Snakk med lærere og elever, og ta opp de spørsmålene du måtte ha.

Forfatter

Sist revidert

12.11.2019

Birgit Ness
Birgit Ness
Birgit Ness
Avdelingsleder Salg, service og reiseliv/ IM/ Påbygg
Krokeide videregående skole
telefon
epost