Elevene på Krokeide VGS – prosjekt: reklame for skolen

I faget Kultur og kommunikasjon har elevene på Vg2 Salg og reiseliv lært om muntlig og skriftlig kommunikasjon.

 

En av oppgavene høsten 2023 var å lage reklame tilpasset ulike kanaler. Elevene fikk selv bestemme om de skulle fordype seg i muntlig eller skriftlig kommunikasjon. Elevene lagde reklame med utgangspunkt i temaet «Hvordan er det å være elev ved Krokeide videregående skole?».  

 

Elevene laget reklame i formatene video, podcast, presentasjon eller plakat. Det ble også laget et refleksjonsnotat der elevene argumenterte for valg. Her ser du arbeidet fra noen av elevene.   

 

Rakel og Ronny – podcast

Rakel og Ronny har laget podcast, hvor de sammen med Max (elev på Vg3 Dataelektroniker) snakker om hvordan det er å være elev på Krokeide VGS.

 

Vi håper du tar deg tid til å lytte til denne podcasten! Her får du virkelig et godt innblikk i hvordan livet på Krokeide VGS er, fra tre av våre elever.

 

Lytt til podcasten her:

 

Linnea – film

Lurer du på hvordan det er å være elev på skolen? Hvilke aktiviteter du kan gjøre på fritiden? I denne videoen vil Linnea (elev Vg2 Salg og reiseliv) gi deg svarene 😊

I denne selvproduserte filmen viser hun deg rundt på den flotte skolen vår og forteller om hvordan det er å være elev på Krokeide VGS.

 

Thomas – plakat

Thomas har laget plakat med budskap «level up» ved å bli elev på Krokeide VGS. Han benytter seg av skolens fargeprofil og har bilde av skolens gamingrom på plakaten sin. På denne måten har personer med interesse for gaming som sin spesifikke målgruppe.

Jannike- film

I denne filmen viser Jannike deg noen av aktivitetene du kan delta på når du er elev på Krokeide videregående skole, samt noen av våre fasiliteter😊 Du får også innblikk i noen av studieprogrammene du kan velge her hos oss. Ta en titt på denne flotte filmen til Jannike. 👇